2010-02-13

Lördag (fredag kväll)

GP:s huvudnyhet just nu är ju lite spännande:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.310408-skottlossning-i-olskroken

Det är nästan så man blir lite sugen på att bo kvar i de trakterna nu när det händer lite grejer. Har dock ingen aning om var de gatorna som nämns ligger, så det är nog inte i närheten av mig.

Läste precis ut en bok också, Håkan Nesser - Människa utan hund, den var riktigt spännande. Ibland känns det lite tråkigt och svenskt att läsa deckare, men den här var en bra i alla fall. Sen så var det ganska skönt att läsa en bok på svenska, efter att ha plöjt igenom fyra stycken engelska böcker på raken. Även om man vänjer sig fort vid att läsa på engelska så går det inte riktigt lika lätt att läsa.

Träffade Annie idag också, som jag inte har sett på år och dag. Hon var på intervju på mitt kära casino och förhoppningsvis får hon jobb här nere så jag kan träffa henne lite oftare än typ varannant år.

Sen så är det här nog min favoritlåt just nu, finns inget bättre att lyssna på när man sitter på 60-bussen och åker ner till Lilla torget för att sedan vandra upp mot Vasaplatsen:

Carla Bley – The Lord Is Listenin' To Ya, Hallelujah!

För övrigt är det nog den biten som är den vackraste i Göteborg. Jag vet inte varför, men även när det är vinter så är det nåt speciellt med att gå där. Ibland undrar jag om jag skulle kunna lämna den stan om jag får jobb nån annanstans. Men å andra sidan, ibland önskar jag att jag får jobb nån annanstans när jag är klar med skolan, bara så att jag kan få se nåt nytt, jag har inte sett så mycket.

Inga kommentarer: