2008-10-31

Äntligen fredag

Hittade precis en intressant krönika på expressen. Jag visste ju att hon inte var så jävla smart, men det här tog nog ändå priset: Låt Bond vara manlig förebild.

Sista dagen på läsvecka 1 idag, blev tyvärr ingen pubrunda igår, var ju på konsert i onsdags med Elfving, Patrik och Emelie, så var inte så sugen, särskilt som att vi hade obligatorisk laborationsgenomgång i förmiddags. Konserten med Okkervil River på Pustervik var i alla fall riktigt bra. Var även den stora dagen på casinot igår, med personalpokerturneringen, men den slutade väl inte helt oväntat med att jag fick skitkort, satt och foldade i en och en halv timme och åkte ut på en slantsingling till slut.

Vi var och hälsade på i Kenneths arbetsrum för att se om materialteknikstentorna var på gång att bli färdigrättade, men han skrattade bara åt oss... så det lär nog dröja till sista dagen innan det blir något besked om huruvida jullovet är räddat eller inte. Nåväl, antingen blir det plugg eller så blir det jobb, så något riktigt lov blir det inte i vilket fall som helst, jag hoppas bara jag kan smita undan så jag slipper jobba julafton och nyårsafton. Är i alla fall ledig denna helgen också, mycket skönt.

Inga kommentarer: