2008-10-01

Back in business

Varit lite dåligt med aktivitet här på sistone, ska nog rycka upp mig lite. Rätt mycket i skolan nu med grupparbetet i Affärsdriven Produktutveckling, Kaj vill ha en ny rapport på fredag och vi är inte klara än. På fredag får jag för övrigt chansen att slå nytt rekord i total tid studier + jobb på en enda dag, då vi börjar med möte 09:00, följt av materialtekniksstudier, materialtekniksföreläsning 15-17, och sedan börjar mitt 10 timmars-pass på jobbet 17:30, festligt värre. Nåväl, det är ju åtminstone inte lönehelg, vilket underlättar en hel del när man jobbar på ett kasino.

Annars så såg jag precis klart matchen mellan Inter och Werder Bremen i Champions League. Det var lite halvsegt ett tag, men det tog sig helt klart. Tydligen spelade Marcus Rosenberg från start, men jag vet inte... var det någon som såg honom? Zlatan gjorde ju en rätt bra match trots allt, när han fintade bort tre Werder Bremen-spelare på raken, det var riktigt vackert. Matchen igår var ju tyvärr inte riktigt lika rolig, även om jag som halvdansk tycker det är lite roligt när Aalborg får möta Manchester United, men det är tråkigt att det alltid ska visas deras matcher på 6:an. Real Madrid - Zenit gick visserligen tidigare på kvällen, annars hade den ju varit given enligt mig.

Var hemma i Stenungsund igen med Karin i helgen, för morsan fyllde år. Och dessutom fick vi vara barnvakter åt båda brorsönerna på dagen på lördagen. Alltid lika kul att bygga med tågbanan. Frågan är när det är dags att börja leka med lego, så att man kan få bygga lite mer komplexa konstruktioner.

Aftonbladet bjuder på riktitg feta nyheter: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3434704.ab

Måste säga att Magnus Betnérs nya show, I ditt ansikte, är riktigt bra. Nu senast fick ju just Aftonbladet sig ett sanningens ord, helt klockrent. Och det är underbart att det äntligen kommer nya avsnitt av Family Guy och American Dad, nu när jag ändå är inne på TV. Vilket inte är ofta, i alla fall inte när det kommer till att se på vanlig tv, det är mest när det är Champions League. Och nu får vi vänta i hela 20 dagar innan omgång 3 i gruppspelet går av stapeln. Var ska vi kolla nånstans?

Inga kommentarer: