2008-03-24

Ännu en anonym titel del 3

Tillbaka i stan igen efter 4 nätter, så länge har jag aldrig lämnat min stackars lilla lägenhet ensam innan. Tyvärr upptäckte jag att jag hade råkat lämna kvar soporna under tiden, inte så mysigt. Det var kul att umgås lite med morsan och farsan hemma i Stenungsund, hann till och med att hälsa på Andreas och Malin, och leka med Albin, det är verkligen tungt att bära runt en 3-åring upp och ner i fötterna, men jag är förvisso väldigt otränad. Jag och farsan kollade på en dvd med Magnus Betnér också som farsgubben fick i födelsedagspresent av mig och Karin. Magnus Betnér är verkligen grymt rolig, och han har många bra poänger också. För att inte tala om alla fina citat, det som ligger mig varmast om hjärtat är nog: "...håll käften och stäng av Per Gessle!"

Jag och Pettersson var på Storan igår och kollade på The Proclaimers, det var mycket trevligt, bra konsert, trots att jag bara hade hört en låt av dem innan (500 miles). Konserten höll bara på till 22, så vi var ju tvungna att göra stan lite också.
Jag såg på Debatt förut, när halva programmet tog upp modebloggare, och de hade bjudit in "Blondinbella" som skulle försvara sin blogg. Jag har inte själv direkt läst nåt i den så jag kan väl inte uttala mig, men det verkar vara nåt sorts rekord i ytlighet. Men det var ändå skoj att se henne sitta där och säga att hon visst tänker på framtiden och "jag vill bli advokat". Lycka till.

Själv shoppar jag ju lite andra grejer, nämligen elektronikprylar, och jag börjar bli väldigt sugen på en 32" LCD-tv. Hade tänkt mig en 26:a först men efter att ha konsulterat min rådgivare inom elektronik, så blir det nog en 32:a istället. Det största problemet är hur jag ska möblera för att det ska fungera, men det löser sig nog, bara jag får se Seinfeld på tv:n så. Det värsta är att jag inte kommer skaffa TV:n innan kvartsfinalerna i Champions League drar igång, så de får jag se på liten tv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur vågar du klanka ner på Blondinbella efter allt hon har gått igenom! Du bryr dig bara om att få fler läsare! buuhhuu... Hon är också en MÄNNISKA! uäähhh... LÄMNA BLONDINBELLA IFRED!!1 buuhuuu