2008-04-30

Blir det någon Borat-vagn i år?

Första semifinalen avgjordes ju igår, och Manchester United gick vidare istället för Barcelona. Lite tråkigt tyckte jag, visserligen var Manchester United det bättre laget i båda matcherna så de hade gjort sig förtjänt av det, men om man spelar så tråkig fotboll som de gjorde i Spanien så ser jag hellre att det andra laget går vidare. Hur som helst blir det en helengelsk final, men jag hoppas att de får möta Liverpool åtminstone, men det märker vi ikväll vilka det blir.

Inte bara fotboll ikväll, utan först är det Chalmerscortegen, som inte får missas. Det blir faktiskt första gången som jag ser den, förra året var jag ju med på en vagn, så då såg man inte så mycket av de andra vagnarna. Så det ska bli spännande att se om någon lyckas överträffa den fantastiska Borat-vagnen där jag faktiskt var huvudattraktionen förra året.


Blivit ganska mycket gymmande nu i veckan, vanligt pass i måndags, och spinning igår, så jag har minsan inte legat på latsidan. Toppformen är dock långt borta, men en vacker dag kanske jag når dit... så länge det inte blir med gymmandet som förra året.

Det är en speciell dag idag av en annan anledning också, nämligen att Filip äntligen kommer hem från Kalmar, har ju inte sett honom sen 30 december, och det är alldeles för längesen. Sedan blir den här helgen inte så värst mycket mer speciell sen, för jag ska jobba torsdag-söndag, 37 härliga timmar. Det är Spring Poker Week på casinot nu, så jag gissar på ganska exakt 16 pokerbord öppna från morgon till kväll.

1 kommentar:

Filip Olsson sa...

FILIP! DET ÄR JU JAG! Jag måste börja packa snart, mitt tåg går om några timmar :)