2008-04-23

Bollen är rund

Semifinalerna i Champions League drog som bekant igång igår. Elfving och Karin höll mig sällskap när vi såg Liverpool - Chelsea. Ganska bra match, åtminstone i andra halvlek, första var lite av ett sömnpiller. Lite tråkigt att Chelsea fick en kvittering i slutsekunden, jag vill hellre att Liverpool går vidare till final. Nya tag ikväll med Manchester United - Barcelona nere i Spanien, och jag hoppas för allt i världen att Barcelona ger Manchester United spö, så att jag kan håna Fredrik för att hans favoritlag är dåligt.

Skönt att det snart är fredag så att lönen och studiemedlet kommer, det har varit riktigt skralt den här månaden, jag jobbade bara en enda dag i februari. Det får bli lite återhållsamt med alkoholinköpen imorgon när det är Almedal med Karin, Elfving och Matilda, finns många anledningar; inga pengar, ingen sovmorgon, och vill ju inte supa för mycket när det är första gången jag träffar Elfvings flickvän, vilket för övrigt ska bli intressant att se vad han har fått tag på för sorts tös.

Inte fått något svar från casinot idag heller, så jag blir tvungen att ringa dem imorn, 10 pass i maj håller fortfarande inte. Hade en riktigt dunderseg lab imorse också. Att det ska vara så förbannat svårt att koda en skogsbrandssimulator i Matlab. Och så skriver man upp sig på väntelistan för att få hjälp, och blir tvungen att vänta i en timme på hjälpen. Och så ska det bli sämre väder nu resten av veckan, så att det inte är nån idé att sitta vid kajen ute på Lindholmspiren och äta lunchen längre. Det är synd, för det är verkligen fantastiskt mysigt att sitta där, det räcker som anledning för att de inte ska flytta H-sektionen till Johanneberg.

Följde med Simon i förrgår ner på stan för att kika på skor. Inne på Stadium testade jag en sån där hiphopkeps, man kanske skulle byta stil? Kepsen passade ju snyggt, det är synd bara att musiken är så fruktansvärt värdelös. Vi drog hem till Simon sen och spelade Guitar Hero hela kvällen, det var grymt kul, blev plåtad då också av mästerfotografen själv. Xbox 360 med Guitar Hero... det är en leksak jag kan tänka mig det! Håhåjaja, ändrade lite på blogdesignen också, blev det bättre? Tjo!

2 kommentarer:

Filip Olsson sa...

jag tänkte precis klaga på att du är seg på att uppdatera bloggen men så kommer det, och vilket inlägg =D du passar verkligen som hip-hopare. vackert =) nu kommer jag hem snart o hälsar på daj gubben, ps. jag har drucckit öl ikväll =D

Anonym sa...

Med den looken borde du söka till idol ;-)