2008-01-30

Meningslös utfyllnad

Okej, nu har jag inte skrivit på typ en vecka men det finns ärligt talat inte så mycket att berätta om. Termodynamik/Strömningslära och Mekanik i skolan, inte jätteskoj, men nu känns det som att jag hänger med, det är ju skönt åtminstone.
Filmfestivalens invigningsfest var helt okej, men det blev inte så skoj. Vi kom iväg ganska sent och sen var det 45 minuters kö för att komma, trots att alla hade biljett, konstigt upplägg. Vi fick förvisso se Leif Pagrotsky, men tyvärr missade vi när Janne Josefsson skulle vara DJ. Sen på lördagen kom morsan och farsan och hälsade på, och jag och Pettersson kollade på Band of Brothers, fin serie det.
Det var ett tag sen jag jobbade nu, 2 veckor tror jag bestämt, och ska inte jobba förrän 12 februari igen, så det är ganska skönt, behöver ändå plugga mer nu. Fick dock min första lön från Casinot, det var ju ganska mysigt.
Var på mötte inför KIKK-dagen i måndags också, jag ska vara så otroligt seriös och vara företagsvärd då. KIKK-dagen är alltså en dag när 35 företag kommer till Chalmers Lindholmen och står och snackar skit och berättar om vad de pysslar med. Och som företagsvärd försöker man skapa en illusion om att man är en seriös student. Dock vet jag inte än vilket företag jag ska få, det ska bli spännande att se.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag saknar diiiiiiiiiiiiiiiig :(

hoppas det går fint på kikkdagen eller vad det nu hette, låter spännande, väntar på rapport ^^

Anonym sa...

underbart att du äntligen har gjort ett nytt inlägg! kan knappt vänta tills nästa :)

Anonym sa...

Jag är längre än Leif Pagrotsky.

Anonym sa...

det känns inte som att jag ingår i ditt liv, beyotch!