2008-12-09

Jävla förkylning

Har åkt på en go förkylning nu, så har knappt kunnat plugga sen i söndags, passande när första tentan inte ens är en vecka bort. Idag fick vi i alla fall avklarat presentationen i kommunikationskursen, så att åtminstone de tre poängen ska vara i hamn. Återstår att se hur det går med tentorna, men har ju åtminstone ett par dagar kvar nu att förbereda sig.

Börjar få ordning på julklapparna nu också, har ju inte haft så mycket tid att ägna åt dem med tanke på plugget och förkylningen nu. Beställde en liten julklapp till mig själv också, två guitar hero-gitarrer, så att man har ett bra partyspel.

Fick en go elräkning från plusenergi i fredags, som var på lite smått hutlösa 2 258 kr för oktober och november. Visade sig att de inte hade några bra mätarvärden från min elmätare, så fick ringa Göteborgs Energi också. Jävla klantarslen.

Kollar på fotboll nu också, är ju ändå Champions League. Tyvärr visar TV6 den inte alltför intressanta matchen Chelsea - Cluj. Det hade endast varit kul om Cluj hade fått ett mål så att Chelsea hade behövt jaga, då hade det nog blivit lite drag, men nu står det 1-0 till Chelsea istället. Segt som sirap.

EDIT: Cluj kvitterade precis i 57:e minuten, kan nog bli lite spännande nu.

Inga kommentarer: